TRABZON / ORTAHİSAR - Karlık Ortaokulu

Karlık Ortaokulu

Adres
KARLIK MAH. KARLIK CAMİ KÜME EVLERİ KARLIK ILKVEORTAPOKULU BLOK NO: 14 ORTAHİSAR / TRABZON
Vizyon
Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Büyük Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Okulumuzda, mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren idealist ve özgür bireyler yetiştirmek. Okulumuzu, bilimsel ve sportif alanda başarılı öğrenciler yetiştirerek, çevremizde güvenilir, eğitim kalitesiyle örnek duruma getirmek. Bütün personelimizi, okulumuzda çalışmaktan; her öğrenciyi bu okulda okumaktan zevk alır duruma getirmek. Okulumuzda herkesin, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması, kendini yenileyip geliştirmesini sağlamak.
Kömür
Ulaşım
Saatte bir köy arabalarıyla ulaşım sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Taşımalı servis sayısı 6
Ortahisar Karlık Mahallesi
yüzde yüz
Futbol,voleybol