TRABZON / ORTAHİSAR - Karlık Ortaokulu

Ekm

Bundan tam bir asır önce çok büyük mücadeleler ve fedakarlıklar ile kurulan Cumhuriyetimizin 100. yaşına hep birlikte şahitlik etmenin haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, necip milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.
Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlu olsun.

Ekm

AFAD görevlileri deprem,yangın anında neler yapılması gerektiğini anlattılar,AFAD aracını tanıttılar ve ilkyardım çantasında neler olması gerektiğini anlattılar.Daha sonra bir deprem tatbikatı gerçekleştirdik.Bütün okul güvenli bir şekilde boşaltıldı.Bu güzel eğitim için AFAD görevlilerine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun halı sahasında 9 okulun katılımıyla futbol turnuvası düzenlendi.Turnuvaya; Karlık Ortaokulu,Akyazı Ortaokulu,Karakaya Ortaokulu,Kireçhane Ortaokulu,Düzyurt Ortaokulu,Gölçayır Ortaokulu,,Gürbulak Ortaokulu,Akoluk Ortaokulu,Yeşilova Ortaokulu katıldı.Turnuva 1.si Akoluk Ortaokulu,2.si Akyazı Ortaokulu, 3.sü Yeşilova Ortaokulu oldu.Ortahisar İlçe Miili Eğitim Müdürümüz Cemil KARAKAŞ'ın katılımıyla kazanan takımlara ödülleri verildi.Turnuva 4.sü olan Düzyurt Ortaokulu'na da futbol topu hediye edildi.Öğrencilerimiz bu turnuva sayesinde çok eğlendiler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Nis

Cudibey Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.Öğrencilerimize kitap hediye ettiler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm Türkiye genelinde yapılan deprem tatbikatını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirdik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirler okudu.

Eyl

Okulumuz bilişim teknolojileri ve yazılım dersi öğretmeni Semanur ÖZSOY'un yürüttüğü On The Right Path in Digital Production ( Dijital Üretimde Doğru Yolda ) adlı E-Twinning projemiz Avrupa Kalite Etiketi ve Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Pandemi nedeniyle bazen toplantılarımızı Zoom üzerinden yaptık.Okulumuzun yüzyüze eğitime açık olduğu zamanlarda toplantılarımızı ve etkinliklerimizi bilgisayar sınıfında yaptık.

Mrt

Şbt

Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU,Ortahisar Kaymakamımız Tolga TOĞAN,İl Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şükür KÖSE  ikinci dönem açılışında yüzyüze eğitime başlayan okulumuzu ziyaret ederek,öğrencilerin okuldaki ilk gün heyecanlarına ortak oldular.

Ara

Okulumuzunda içinde bulunduğu "Üretimde Doğru Yol" (On The Right Path in Production) adlı eTwinning projesinin 1. öğretmen toplantısı başarıyla gerçekleştirildi.

Aralık 2020 de başlayıp mayıs 2021de bitmesi planlanan projenin sürecinde yapılacak etkinliklerde düzenlenecek yaygınlaştırma çalışmalarından bahsedildi. Öğretmenler arasında görev dağılımları yapıldı. Başarılı bir proje süreci en iyi şekilde tamamlanması temennisi ile toplantı sonlandırıldı.

Projemizin tanıtım filmini izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.