TRABZON / ORTAHİSAR - Karlık Ortaokulu

May

Karlık Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.Açılış programına Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE,TÜBİTAK İzleme Yetkilisi Erol ŞAHİN,Şube Müdürleri Emrah KOŞAR ve Süleyman ADIGÜZEL ve Karlık Ortaokulu Müdürü Yusuf HACIFETTAHOĞLU,okul müdürleri Olcay BULUT,İbrahim SOYSAL,Mehmet AYDEMİR,Ercan ALPAYDIN,Hayri YİĞİT,Hami KAZANCI,Kani İSKENDER,Mehmet KARA,Ayhan ÖZTÜRK,Adil CEVHER,Refik AYYILDIZ,Hakan YURDAY,çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.3 bilgisayar ve yazılım,2 matematik,4 teknoloji ve tasarım,4 dil ve edebiyat ,3 din kültürü ve ahlak bilgisi ,2 tarih,2 fen bilimleri branşında olmak üzere toplam 20 projenin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliği sergisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE´nin kurdeleyi kesmesiyle açıldı.Ziyaretçilerimiz projeleri tek tek inceleyerek öğrencilerimizden bilgi aldı.Okulumuz tarihinde ilk kez gerçekleşen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı çok eğlenceli geçti.Proje yürütücümüz Semanur ÖZSOY´a,danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Ara

Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ara

Okul aile birliğimiz öğretmenler günümüzü kutladılar.Hazırladıkları yiyecekler ve hediyeler için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencileriyle TÜBİTAK Bilim Şenliğine katıldık.Proje standlarını gezdik,öğrencilerimiz etkinlilere katıldı ve projeleri inceledi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte 5.,6. ve 8. sınıf öğrencilerimiz,Forum AVM ´de "Elimi Bırakma" sinema filmini izlediler ve yeni stadyumu gezdiler.Kendilerine çok teşekkür ederiz.